Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri classic kermatoffee
Tuotteen Froneri classic kermatoffee valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jarkko 29.07.2013
Ensimmäisenä on pakko kehua jäätelön suklaakuoren paksuutta. Tokihan juuri paksuus voi olla hieman "haastava", jos syö jäätelöä kuten minä, eli ensin kuorii suklaakuoren kokonaan pois jäätelön ympäriltä, aloittaen sivuista. Suklaakuoren sisäpuolella on kermatoffeekerros ja tämä herättää hieman huolta siitä, jääkö itse jäätelön mauksi muuta kuin vanilja. Suklaan ja toffeen yhdistelmä kuoressa on herkullinen. Kun makukerros on kuorittu pinnalta pois, näyttäisi vaniljajäätelön seassa olevan vähän toffeekiehkuraakin, mutta varsin vaatimattomasti, sillä toffeen makua ei juurikaan riitä jäätelöön asti.

Olli P 08.07.2013
Paksu kuori, jossa on maitosuklaata päällä ja toffee kuorrutus heti sen alla. Molempia on suurinpiirtein yhtä paksulti. Todella mielenkiintoinen kuori ja se paljastuu myös mieluisaksi ratkaisuksi. Makea ennenkaikkea, mutta ei liian. Hyvin saatu tasapainoon maut, molemmat tulevat hyvin esiin. Itse jäätelö on ”perus” vaniljaa kinuskiraidoilla varustettuna. Kinuski raitoja on laajalla alueella, mutta itse maku jää pliisuksi. Kinuski maistuu vain silloin kun sattuu puraisu sopivasti kohdallensa. Potkua olisi, mutta saisi olla hieman juoksevampaa tai sitten esim. classic pekaani – suolainen kinuski jäätelöstä tuttu pieni suolaisuus ei välttämättä tekisi huonoa. Todella hyvä jäätelöpuikko jossa kuori ansaitsee erityiskehut. Vanilja-kinuski jäätelö jättää toivomisen varaa, mutta kyllä tämä löytää tiensä minun ostoslistalle jatkossakin kun lämpöisellä makean himo yllättää.

Jenni V 26.04.2013
Kermatoffee on suosituin classic-variantti, ja myös minun ikisuosikkini. Puikko on valtavan painava, 86 grammainen, vaikka millejä on se 110. Kyseessä ei olekaan kermatoffeella ja suklaalla päällystetty jäätelö, vaan jäätelöllä ryyditetty suklaa-toffee. Suklaata on nimittäin 22%, kermatoffeeta suklaakerroksen alla huikeat 29% ja vaniljajäätelön joukossa vielä 7% kinuskikastiketta. Jäätelölle ei siis mitään huikeaa osuutta jää.

Kääreessä luvataan entistäkin herkullisempaa makua. En ole syönyt puikkoa sen tuhtiuden takia pitkään aikaan, mutta maku oli taivaallinen ainakin tällä maistamalla. Päällyste on todella paksu, ja se maistuu ihan Fazer-konvehtirasioiden toffeekonvehdilta, mikä on ollut aina myös suosikkini. Suklaan ja toffeen makuliitto on vaan täydellinen, suussa sulava, sopivan makea.

Toffee ei ole lainkaan valuvaa, vaan se on suklaata vastaavana kerroksena jäätelön päällä. Päällyste sopii myös täydellisesti vanijajäätelöön, joka hiukan "keventää" kokonaisuutta. Puoleen väliin puikkoa syön päällystettä ja jäätelöä tasatahtia, sitten vaihdan taktiikkaa ja kuorin päällysteen jäätelön päältä maistaakseni paremmin, josko kinuskikastike erottuisi jäätelöstä. Päällyste oli pelkästäänkin hyvää, mutta sitten kun jäljellä oli enää jäätelö ja kinuski, niin jäätelöstä tuli "perus"hyvää, siitä katosi tärkeä luonne. Toki tällöin maistoi paremmin raitoina jäätelön sisällä olevan kinuskin, joka tuntui samalta kuin esim. pekaanipähkinämaussa. Kinuski on ihan hyvää, mutta ehkä puikossa turha, kermatoffeen "juttu" kun on kuorrutteessa. Eli ilman muuta kannattaa maistaa, ja syödä puikkoa niin että joka puraisulla tulee mukaan kaikkia jäätelön komponentteja.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet