Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri classic kermatoffee
Tuotteen Froneri classic kermatoffee valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 5,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

NEo 09.04.2016 : Tämä taitaa olla Classic puikoista pitkäaikaisin. Miksiköhän ei ole päätynyt ostoskoriin aikaisemmin? Hällä väliä, ei kun töihin. Kuoressa sekä suklaata että toffeeta ja paksuutta niin anteliaasti, että menee jo sille jäätelön ja täytesuklaan välimaastoon. Maku yksinnomaan kinuskinen joten jäätelö jää hieman taka alalle. Ei kuitenkaan häiritse minua koska kinuksin maku on presiisi sama kuin Fazer Present rasian toffeekonvehdeissa, Susu patukassa ja Dumlessa. Toisin sanoa loistava. Kinskikaastike jäätelön sisällä komppaa tätä hyvin. Maitosuklaakuori on maukkaampaa kuin Magnumeissa joskin yllättävän pehmeää. Eihän tästä voi olla pitämättä ja ymmärtää miksi tämä on suosikkina säilynyt. Makiaksi toki menee, mutta puikkojen koko on tainnut pienentyä sitten viime näkemän mikä auttaa asiaan. Menee uusintaostoon varmasti: viisi pistettä. Kinuskijäätelön ja Fazerin toffeen ystäville varma valinta.

suklaahirviö 02.05.2013 : Ihana, ylellisen paksu maitosuklaakuori murtuu raksahtaen hampaissa. Kieli löytää sen alle kätkeytyvän vaniljaisen jäätelön, jonka toffee kruunaa. Tämä on jäätelöpuikkojen parasta A-ryhmää, josta ei enää ole parantamisen varaa. Tässä suklaa näyttelee niin suurta osaa, että se nostaa makuharmonian aivan ylimaalliselle tasolle. Suosittelen!

Kaakaolehmä 27.04.2013 : Yksi parhaista jätskipuikoista joita tällä hetkellä markkinoilla on. Riittoisa, erittäin makea.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet