Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini muru eskimo vanilja
Tuotteen Froneri pingviini muru eskimo vanilja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Iikka 11.12.2013
Kylmä suklaapäällysteinen perushyvä puikko. Virkistävä vanilja ja, ah, niin tuttu suklaasydän. Eroaako tämä peruskingiksestä muuten kuin lisätyllä pähkinärouheella?

Hanna P 11.12.2013
Maitosuklaata ja pähkinän paloja vaniljajäätelön päällä. Suklaakerros on ohuehko, mutta jätski on raikasta. Murusia aika vähän, mutta makuun sopivasti. Sisällä maitosuklaasydän. Aika peruspuikko, mutta parempaa kuin oletinkaan. Kiva kokonaisuus :)

Jenni V 26.04.2013
Pikkupuikkojen aatelia, murupuikko. Eli kyseessä on vaniljakermajäätelöä nougat-sydämellä (17 %), päällä suklaanmakuista kuorrutetta (20 %) ja hasselpähkinärouhetta (3 %). Olin kehaisemassa arvostelussa että kyseessä on aito kermajäätelö, kun tuoteselosteessa ei maitoa puikossa ollut, mutta netissä olikin jo muuttunut niin että eniten puikossa on rasvatonta maitoa. Ehkä sain sitten lajinsa viimeisiä täysin kermaan perustuvia Muruja. Harmi, sillä maku oli tässä versiossa täydellinen.

Puikko muistuttaa sydämen osalta Kingistä, mutta suhteessa ihanan pähkinätryffelin makuista sydäntä on enemmän ja se on paremman makuista, ja myös kuorrute on minusta paksumpi. Kuorrute on myös hiukan tummempaa kuin Kingiksessä, ja viimeisen silauksen tekevät pähkinärouhemuruset. Jäätelö ei ole lainkaan vetistä, vaan mukavan kermaista, ja sopii maultaan erinomaisesti nougatiin ja pähkinään. Varsinaista suklaatahan tässä ei luvata olevan, mutta minusta maku on silti suklainen. Parasta puikossa on silti tuo nougatsydän, joka muistuttaa maultaan Brunbergin nougatryffeliä. Erinomaista!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet