Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini muru eskimo vanilja
Tuotteen Froneri pingviini muru eskimo vanilja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

NEo 08.12.2013 : Jäätelöä vaihteeksi joulun lähestyessä. Nykyisin Muru Eskimoksi nimetty puikko on klassiko, mutta sitä ei vain tule ostettua jäätelöhimoon pienen kokonsa vuoksi. Nyt siis testaukseen. Pakosti tästä tulee kilpailijan Kingis mieleen. Jäätelö on toimivaa perusvaniljaa ja suklaakuori ohut, mutta Kingistä paremman siitä tekee pähkinärouhe. Sisällä on antelias annos nougattia. Se tosin ei maistu muulta kuin sokeriilta. Odotin enemmän pähkinän makua, joten pettymys iski päälle. Kokonaisuutena tämä jää keskikastiin, paremmalla sydämmellä tämä voisi kehittyä. Tässä siis parempi kuori kuin Kingiksessä, mutta kilpailijan suklaasydän päihittää tämän selkeästi.

Kaakaolehmä 27.04.2013 : Murut olisi voinut jättää pois ja kokoa suurentaa (sanoo hän joka ei pidä kaikenmaailman muruista). Muuten ihan hyvä. :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet