Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Fazer geisha tuutti
Tuotteen Fazer geisha tuutti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jarkko 17.02.2014
Kyllähän tämä pinkki geisha-teema suloinen on, mutta miten on maun laita? En lukenut minipräntillä ollutta tuoteselostetta, mutta vaalealta suklaajäätelöltä näyttää itse jäätelökin, joka tietenkin on tavallaan plussaa. Tuutin päällä on reippaanlaisesti pähkinä- ja mitälie-murskaa, joten alkuvaiheessa on hampaille töitä. Marianne-tuutin tavoin menee tässäkin pinnalta muutaman sentin alaspäin jonkinlainen sydän, mutta tämä ei ole suklaata vaan geishamaisen nougatmainen, kuten se geishojen täytekin. Yksi tykkää enemmän, tämä vähemmän. Loput onkin sitten paljasta jäätelöä ja rouskuvaa vohvelia. Ei kovin jännittävää. Kokonaisuus jää turhan pähkinäiseksi, eikä siksi ole minun mieleeni.

Jenni V 07.05.2013
Geisha-tuotteet ovat minusta kaikki kauniita, niin oli myös tämä tuote. Tuutti on napakan tuntuinen, ja päällä on vielä läpinäkyvä kansi, jotta päällisen rakenne säilyisi näyttävänä. Hyvä! Tuutti "alkaa" kerroksella suklaata ja mantelikrokantilla. Suklaa on vissiinkin samaa kuin perus-suklaatuutissa, joten se ei mitenkään hätkähdytä. Krokantti on sopivan makeaa ja rouskuvaa, tosin en tällaista roukuvaa krokanttia yhdistä lainkaan geishaan; geishan rapeus on huomattavasti pehmeämpää.

Jäätelö on suklaajäätelöä, mutta väriltään sellaiseksi erittäin vaaleaa. Vaaleus toisaalta sopii geishaan, ja jäätelö on erittäin silkkistä. Tähän sitten geishamaisuus oikeastaan loppuikin. Vohvelin alkaessa sisältä löytyi vielä valtava pähkinänougatsydän. Nougat on maultaan mielestäni samaa kuin murupuikon sydän, eli mielettömän hyvää kyllä, mutta ei tuo kyllä geishaa yhtään mieleen. Lisäksi, koska nougata on paljon, se oli jähmettynyt kivikovaksi ja tavallaan jäätelön sisältä löytyikin "konvehti", mikä tuntui vähän erikoiselta. Vohveli on erittäin rapsakkaa ja suklaakerroksella vuorattua. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä tuutti siis, mutta geishamaisuuden puute maussa oli pettymys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet