Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Fazer dumle snacks jäätelö
Tuotteen Fazer dumle snacks jäätelö valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 13.06.2013
Kivassa dumle-brändätyssä kääreessä maitosuklaanmakuisella riisikrispillä ryyditetyllä kuorrutteella päällystetty reilu 50-grammainen toffeejäätelöpuikko, jossa seassa 18% paksua toffeekastiketta. Ensipuraisulla ihmettelen että onko jäätelö päässyt sulamaan ja hileytymään, mutta kyseessä olikin kuorrutteen riisicrisp joka on jäätelössä pienenä silppuna. Kääreen kuva onkin minusta vähän harhaanjohtava. Ensin tuo oli pettymys, mutta koko ajan aloin itse asiassa tykkäämään enemmän siitä, että krispiä riitti joka puraisulle. Vähän isompaa olisi krisp kuitenkin saanut olla, jos viiteen pisteeseen tähdätään.

Kaiken kaikkiaan koko puikon maku on erittäin dumle. Sekä suklaan että toffeekastikkeen maku on kuin suoraan dumle-karkista otettuja. Kastikekin on sellaista dumlemaisen "purtavaa" eli ei kovinkaan juoksevaa. Erittäin jees puikko, jota dumlen ystävän ehdottomasti kannattaa maistaa.

Jarkko 08.05.2013
Toffeekermajäätelöä, toffeekastiketta ja suklaan makuista riisimurokuorrutetta. Tämähän kuulostaa melkein kismet-jäätelöltä... Nauru meinaa päästä kun avaan pakkauksen. Jäätelö vie pakkauksen tilavuudesta ehkä kolmanneksen. Ei siis kannata odottaa "ihan" pakkauksen kokoista jäätelöä. Vaaleassa maitosuklaakuoressa näkyy nuo mainitut riisimurot ja ne myös rouskuvat suussa. Kaikki maistuu toffeelta, joten jos siitä tykkää (kuten minä), niin jäätelön ei pitäisi kovin suurta pettymystä tuottaa. Puolijähmeää toffeekastiketta on jäätelön seassa mukavan runsaasti. Jäätelossä (tai toffeessa) on jokin hieman erikoinen maku, mutta en minä sitä huonoksi menisi moittimaan, se vain on erikoinen. Maukas jäätelö ilman (suuria) vikoja, mutta tulenko kuitenkaan toista kertaa tätä ostamaan... En tiedä.

Olli P 07.05.2013
Paperiin nähden itse jäätelö on yllättävän pieni. Tosin jos etukäteen olisi katsonut painon niin olisihan se jotain paljastanut (53g). Maitosuklaakuorrute, jossa seassa riisimuroja. Mieto tuoksu, josta tulee kuitenkin dumle mieleen. Suklaan ja toffeen tuoksu tulee, vaikkakin siis heikohkosti. Riisimuroja on hyvä määrä ja kuori on niiden ansiosta rapea sekä suklaa tuo makeuden. Ei järisyttävän paksu kuori, mutta riittävä ehdottomasti. Sisällä toffeejäätelöä, jossa runsaasti toffeekastiketta raitoina koko jäätelön alueella. Tämä jäätelö tarjoaa 100% sen mitä lupaakin. Täyteläinen ja makea, jonka yhdistää helposti dumle snacks tuoteperheeseen. Ei täydellinen, mutta erittäin hyvä tuote kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset