Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini puffet vanilja
Tuotteen Froneri pingviini puffet vanilja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%.
 

Jenni V 25.08.2014
41% kaakaokeksiä ja loput sitten vaniljakermajädeä kahden keksikerroksen välissä. Aika perussettiä siis luvassa... Yllättäen kuitenkin pidin tästä ehkä eniten verraten tähän asti maistamiini makuihin (suklaa, minttu, mansikka). Jäätelö on peruskermaista ja miedon pehmeän makuista, mutta juuri mietoutensa ansiosta se sopii erityisen hyvin ei-niin-kaakaoisiin keksikerroksiin. Kekseissäkin mielestäni maistuu vanilja, se on toinen syy miksi maut tukevat toisiaan. Suklaisuutta olisi kyllä saanut olla lisää esim. dippaamalla toinen pää jädestä suklaaseen. Tulisi vähän kiinnostavuutta hiukan tylsään tuotteeseen. Kolmen pisteen perus-hyvää jätskiä.

Jarkko 07.05.2013
Puffetti on kuin kerrosleipä. Kaakaolla maustettua pehkeää keksiä molemmin puolin ja vaniljajäätelöä välissä sentin kerros. Vaniljajäätelö yksistäänhän on tylsintä mahdollista jäätelöä, mutta kun on tuota keksiäkin nyt mukana, niin tulee jäätelöönkin edes vähän eloa. Vaikka vaniljajäätelö yksistään ei maistu juuri miltään, on sen vaniljainen maku kuitenkin vahvin tässä kombossa, sen verran mautonta tuo keksi on. Jäätelö on kuitenkin aina jäätelö ja huonompikin jäätelö on yleensä vähintään keskinkertaista, joten syöhän tätä, vaikka ei tietenkään ole suklaata nähnytkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet