Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini puffet minttu
Tuotteen Froneri pingviini puffet minttu valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%.
 

Jenni V 25.08.2014
Sandwich-tyyppinen jäätelö, joista en ole koskaan tykännyt... Miten tämä kuuluisi syödä järkevästi? Kun joutuu pitämään toisesta päästä kiinni, se sulaa hyvin nopeasti, ja toinen pää pitää sitten hotkia puolijäisenä jottei toinen sulaisi liikaa... En tykkää. Jäätelöauton sandwicheihin (niitä kun tuli aikoinaan enimmäkseen syötyä) verrattuna tässä tuntuu keksiosa olevan kovempaa ainesta, sellaista rouskuvaa. Kaakaon maku on kekseissä erittäin mieto, miedompi kuin esim. domino-keksissäkin. Olisin tykännyt enemmän hiukan tummemmasta ja pehmeämmästä. Toisaalta kova keksi hiukan helpotti syömisprosessia. Mitä jäätelöön tulee, se on melko miedon minttuista, kohtuu makeaa ja pehmeän makuista. Minttu-dominothan tästä mieleen tulevat, mutta kuten sanottu, kaakaota olisi saanut olla lisää, tai sitten jäätelössä jotain lisäjujua kuten suklaarouhetta. Kolmen pisteen perussettijäätelö.

Kirsi I 31.07.2014
Keksijäätelöä on helppo syödä varsinkin helteellä. Keksit eristävät jäätelöä sen verran, ettei sula käsiin vaan saa syötyä viileänä. Suklaakeksit ovat napakoita, mutta pehmeitä, haukkaantuvat murenematta, ovat myös sopivan paksuja, kovin paksut keksit ovat hankalia haukata. Minttupuffet on ehdoton suosikkini puffeteista, minttujäätelö on raikasta ja sopii suklaakeksien kanssa.

Jarkko 07.05.2013
Kauan, kauan sitten (n.3 minuuttia) söin vanilja-puffettia ja pidin sitä aika vaisuna makuelämyksenä. Kuinka ollakaan, sen minttuinen sisko tuli kylään ja ajattelin popsia sen suuhuni. Kysehän on kerrosleipämäisestä jäätelöstä, joka on mintun kunniaksi saanut vihertävän värin. Mintun maku ei ole liian päällekäyvä, joka on aina hyvä asia. Suklaatahan näistä puffeteista on ihan turha etsiä, mutta keksissä kerrotaan olevan kaakaota, joten minä saan arvioida tämän suklaatuotteena. Vaikka minttuusaste on alhainen, on tämä kokonaisuus kuitenkin pirtsakka. Minttu antaa juuri sen pienen säväyksen, jota vaniljajäde kaverikseen kaipaa ollakseen jotain muuta kuin umpitylsä. Hyvää, varsin raikasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet