Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini puffet mansikka
Tuotteen Froneri pingviini puffet mansikka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat.
 

Jenni V 25.08.2014
Minttupuffetin jälkeen piti testata myös mansikkavariantti. Aitoa mansikkaa ja suklaatahan tässä ei ole, aromia ja kaakaojauhetta vain. Testaan syömistä tällä kertaa sivuttaissuunnassa, jolloin jäätelöä pääsee hiukan paremmalla menestyksellä nuolemaan keksien välistä. Silti nuoltavaa pinta-alaa on harmittavan vähän keksikerrosten takia, eli pureskeluksi tämä pitkälti menee. Samalla jäätelön paras puoli eli kermainen rakenne menettää merkitystään, ja keksien rooli korostuu vähän liiaksikin. Liiaksi varsinkin siksi, että niiden maku ei ole kovin kaakaoinen, ja rakenteeltaan ne ovat vähän oudon rohisevan sokerisia. Myös joku terävä maku korostuu aika ajoin, olisiko joku sooda tai leivinjauhe. Pahaahan tämä ei ollut, ihan mukava välipala tai pieni jälkkäri. Esanssinen mansikka sopii ihan kivasti miedon kaakaokeksin makuun, joten annetaan kolmonen.

Jarkko 05.07.2013
Puffetti on jäätelösämpylä. Siinä on pehmeästä keksistä tehdyt "leivät" ja välissä on sitten erimakuisia jäätelöitä, tällä kertaa mansikkaa. Itse jäätelöhän on kyllä herkullista, samaa tavaraa mitä muissakin pingviini-tuotteissa. Keksiosuuskin on ihan jees lähinnä pehmeytensä ansiosta. En ole koskaan mieltänyt tuota taikinaa kaakaota sisältäväksi, mutta kyllä se vain sisältää, joskaan ei maistu. Suklaatuotteeksi tätä ei voi nimetä, mutta jäätelönä maistuva.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet