Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini mansikkatuutti
Tuotteen Froneri pingviini mansikkatuutti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%.
 

Jarkko 03.08.2013
Mansikka on pienestä pitäen ollut minulle jäätelöiden suosikkimakuja, kuten myös monet muut raikkaat hedelmä- ja marjamaut. Pähkinäiset ja suklaiset jäätelöt eivät minulle pääsääntöisesti maistu ja tässäkin tuutissa on suklaata ainoastaan vohvelin sisällä suojaamassa sitä jäätelön kosteuden aiheuttamalta pehmenemiseltä. Mansikkajäätelön maku vaan on niin raikas, että se tuo hymyn huulille niin kesällä kuin talvella. Suklaahimoon tätä tuuttia ei kannata ostaa, koska siitä pääsee nauttimaan vasta siinä vaiheessa kun rouskuttaa kuivaa vohvelia. Jäätelönhimoon tämä on kuitenkin oiva valinta, ainahan sen vohvelin voi heittää roskiin.

Jenni V 02.08.2013
Lahden satamakahvilan jäätelövalikoima oli rajallinen, joten maistoon pääsi ihan perus-mansikkatuutti. "Suklaatuotteen" tästä tekee se, että vohveli on vuorattu suklaanmakuisella kuorrutteella. Tuutissa on mansikkakermajäätelöä, jonkinlaista mansikkasoossia ja sitten se suklaavuorattu vohveli. Mansikkaa on kokonaisuudessa kokonaista 6 prosenttia, mikä on minusta mansikkajäätelötuutille luvattoman vähän. Se maistuu mansikkasoossissa, joka ei juuri minusta mansikalle maistu, ja sitä on tuuttiin laitettukin sen verran vähän, ettei sitä edes erikseen mainita. Minusta mansikkajäätelöön kuuluisi kunnon hillosydän oikealla marjalla. Mansikkajäätelö itsessään on todella perus-mansikkajäätelöä ilman minkäänlaisia sattumia tai minkäänlaista viittausta marjan omaan kirpeähköön makuun. Parasta tuutissa on ehdottomasti suklaavuorattu vohveli, joka on suklaavuoratussa Pingviini-tuutissa kyllä laina ihan loistavan rapsakkaa ja maukasta. Silti ei kokonaisuudelle ropise kuin kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet