Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini lakusydän
Tuotteen Froneri pingviini lakusydän valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Lakritsi & salmiakki, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 09.08.2013
Tämän kesän uutuustuutti Pingviini-perheessä, kokoa reilut 100 grammaa, eli syötävää riitti. Tuutti sisältää vaniljajäätelöä, lakukastiketta, lakunomparelleja, lakusydämen ja vohveli on vuorattu suklaanmakuisella kuorrutteella jättäen sen rapeaksi.

Lakujäätelöä on vaan saatava joka kesä, ja siksi lähdin innolla maistelemaan tuuttia. Tuutti on designiltaan "perus" eli jäätelö on pursotettu ruusukkeeksi ja ruusukkeen lovissa on kovettunutta lakukastiketta. Päällä on muutama pötkylä lakunomparelleja. Lakujäätelön ystävälle päällinen onkin jäätelön paras osa, sillä lakun makua on oikein mukavasti ja se sointuu hyvin vaniljajäätelöön. Valitettavasti jatko onkin enemmän pelkkää vaniljajäätelöä, sillä kastikesydän on todella ohut, ja johtaa vohvelin yläosaan jossa on varsinainen "lakusydän". Minua häiritsee sydämen kovuus, on kuin söisi erikseen lakukarkin ja muuten tuutti onkin pelkkää vaniljaa. Ehdottomasti olisin halunnut että kastike olisi juoksevaa ja sitä olisi jäätelön joukossa runsaasti.

Vohvelin yläosaan päästyäni ja sydämen syötyäni muuttuu jäätelökin sitten ihan perus vaniljatuutiksi, lakusta ei ole enää tietoakaan. Vohveli on pingviinimäisen rapsakka ja maukas hyvän suklaakuorrutuksen ansiosta. Suklaa tosin ei hirveästi maistu, ehkä kuorrutetta on suhteessa vähemmän kuin normaalisti? Kokonaisuutena tuutti oli pettymys, yritystä puuttuu, tuotteessa on kokoa enemmän kuin makua. Lakutuutti Pingviini-sarjassa jo on, miksei nyt ollut lähdetty rakentamaan gourmettuuttia esim. Aino-sarjan suklaa-lakuyhdistelmän perusteella, joka on erittäin toimiva? Tuotekehitykselle vain terveisiä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet