Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri classic valkosuklaa-salmiakki
Tuotteen Froneri classic valkosuklaa-salmiakki valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Lakritsi & salmiakki, Suklaakuorrutteiset, Valkosuklaiset.
 

Hanna P 24.06.2014
Valkosuklaapuikko tummalla rouheella. Lienee salmiakkirouhetta, nam. Sisällä valniljajäätelöä laktritsiraidoin. Päällyksessä kivan vahva salmiakin maku. Valkosuklaa nam, salmiakki nam, jätskiä nam. Kertakaikkisen ihanaa!

Iikka 20.06.2014
Valkosuklaakuorrutuksessa on salmiakkirouhetetta varsin reilusti. Maussa on hieman metallisuutta. Jäätelön seassa on salmiakkikierre. Onko täällä jotain makeampaa mukana. Yllätyksellinen tuote. Harmi vaan, että jäätelö itse ei maistu.

Jarkko 17.06.2014
Todella ohut valkosuklaakuori, jossa runsaasti mustia rouskuvia sattumia. Rouskuvat ovat selvästi salmiakin makuisia ja itse asiassa hyviä. Vaikka salmiakkia on runsaasti, ei kuoren salmiakki yksin riittäisi paljaan vaniljajäätelön makustamiseen, mutta onneksi valmistaja on huomioinut tämän, joten vaniljajäätelössä kulkee melko tiheässä myös salmiakkiraitaa. Salmiakki ja vaniljajäätelö sopivat hyvin yhteen, vaikka kumpikaan erikseen ei ole mieleeni lainkaan. Tuotteen suklaisuus onkin sitten oma juttunsa. Oikeastaan sitä ei ole. Suklaatuotteena tämä ansaitsisi arvosanan 1-2, mutta suklaata (vaikkakin valko-) sisältävänä kokonaisuutena tämä saa selvästi paremman arvosanan.

Kirsi I 08.06.2014
Tunnustettakoon alkuun, etten ole edelleenkään valkosuklaafani, ja suhtauduin jälleen epäilevästi valkosuklaalla kuorrutettuun jäätelöpuikkoon. Valkosuklaakuorrutteen joukossa on tummina pilkkuina salmiakkimurusia ja ne tuovat mauttomaan valkosuklaaseen sitä kaivattua makua. Jäätelö on kermaista ja sisällä on reilusti voimakasta salmiakki/lakritsikastiketta. No, vaniljajäätelö ja salmiakki vain ovat hyviä yhdessä. Koko oli hieman liian suuri minun makuuni, varsinkin kun " jouduin" syömään loput tyttären jäätelöstä, koska sinä oli hänen mielestän liikaa salmiakkia.

Jenni V 21.03.2014
Jaahans, Nestlé on päättänyt täksi kevääksi palauttaa valikoimiinsa valkosuklaa-salmiakki -classicin. Tämähän löytyi muutama vuosi sitten valikoimista pienemmässä koossa, mutta uusintalanseeraus on normaali-classicin kokoinen. Eli puikossahan on siis valkosuklaakuorrute (28%), ja sen seassa silmämääräisesti erittäin runsaasti salmiakkirouhetta (prosenttimääräisesti vain 4%, mutta onhan rouhe toki kevyttä), ja sisällä on sitten vaniljakermajäätelöä ja 9% lakritsikastiketta. Muistelin että pidin erittäin paljon tästä jäätelöstä vuonna 2009, ja siksi odotukset olivat korkealla.

Ihan pieni pettymys jäätelö silti oli. Ulkonäkö oli houkutteleva, ja valkosuklaata kivan rapsakka paksu kerros. Kuitenkin on tainnut lähteä vähän laukalle tuotekehityksessä tuon lakukastikkeen ja salmiakin määrän kanssa. Muistaakseni (ja myös netistä löytyvien kuvien perusteella) pienessä puikossa oli suhteessa paljon vähemmän näitä molempia, ja tämä oli hyvä juttu, valkosuklaan maku kun on niin herkkä peittymään. Salmiakin kanssa tosin muutenkin saa olla varovainen, varsinkin näin rouheena, väkevät terävät palaset suussa eivät ole kovin mukavia. Lakujäätelöstä olen aina pitänyt, ja sitähän tämä jäätelö oikeastaan on, niin runsaasti tuota kastiketta on, jopa niin että jäätelön sisältä löytyy isoja kovettuneita lakukohtia. Mutta tästä virityksestä huomaa, että liika on liikaa. Tyylikkäämmin homma olisi hoitunut korostamalla enemmän vaniljan ja valkosuklaan liittoa, lisäten ripauksen lakua ja salmiakkia. Tästä syystä kolme pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset