Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini toffeeräpylä
Tuotteen Froneri pingviini toffeeräpylä valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 30.03.2014
Kevään uutuusjäätelö on brändätty pingviinityyliin. Räpylän muotoinen pienehkö puikko on ilmeisesti lapsille tarkoitettu. Päällä on toffeekuorrute ja sisällä vaniljajäätelöä; kuulostaa tylsältä mutta toisaalta ei lapset liiasta konstailusta pidäkään. Mieleen tulee vähän Ingmanin totally brown-puikko, toisaalta maun puolesta yllättävän paljon myös Nestlén dumle-puikko, vaikka tässä tuotteessa ei varsinaista suklaata olekaan (en tiedä missä ainesosaluettelon kaakao puikossa majailee, ilmeisesti sitä on vain kuorrutteessa väriksi).

Tavallaan pidän puikosta, mutta mietin kuitenkin, onko sille tarpeeksi kohderyhmää. Koko on sellainen, että suhteessa vaniljajäätelöä on ehkä vähän liikaa, ja olisin ehkä lanseerannut tuotteen mieluummin uutena eskimo-makuna, varsinkin kun tuotteistosta jo löytyy suurin piirtein saman kokoinen dumle-puikko, joka on makumaailmaltaan kuitenkin rikkaampi. Kolmen pisteen "ihan kiva" tuote kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet