Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri Aino suklainen mokkaunelma
Tuotteen Froneri Aino suklainen mokkaunelma valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Iikka 22.07.2014
Kivannäköinen. Strösseliä päällä, sattumia sitällä. Päällä ilmeisen kuohkeampaa jäätelöä ja alla tiukempaa. Kastiketta joukossa. Strösselit rouskuu mukavasti. Maku on mukavan kahvinen, voimakas. Monenmoista tavaraa siis on laitettu pakettiin. Paikoin turhan sokerinen. Pieni pala riittää.

Kirsi I 21.07.2014
Jäätelöä on kaksivärisesi, sekä kahvinmakuista suklaakastiketta, pari rapeaa sattumaa osuu suuhun. Välillä tuntuu jokin pistävä sivumaku ja mieleen tulee Irish coffee. Vähän suklaata, turhan kahvinen, hieman vetinen.

Hanna P 21.07.2014
Kauniinnäköinen suklaajätskiä vaaleampaa jäätelöä pinnassaan. Harmi vaan, että kahvi tuoksuu voimakkaasti. Maussa onneksi kahvi sivuosassa. Maku on miellyttävän kermainen ja makea. Tokihan aivan kahvituotteita, mitä olen syönyt, mutta pitääkö pilata hyvä tuote kahvilla?

Jarkko 21.07.2014
Miedon kahvinen (cappuccino?) maku ja tuoksu. Jäätelön pinnalla strösseleitä ja kokonaisuuden koostumus muutenkin hyvällä tavalla sekava ja monimuotoinen. Sattumista mikään ei ole niin kova että häiritsisi. Kahvinmakuiseksi tuotteeksi ihan jees.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet