Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini suklaatuutti
Tuotteen Froneri pingviini suklaatuutti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jenni V 13.08.2014
Nestlén mukaan sen suosituimmassa tuutissa on vaniljajäätelöä, suklaan makuista kuorrutetta, nougatpaloja ja entistäkin rapeampi vohveli. Eli suklaatuutissa ei taas aitoa suklaata ole lainkaan, heti lähtee miinus...

Pinnalla kuorrutetta on ihan mukavan rapsakkaasti, mutta maussa huomion varastaa nougat, jota itse kutsuisin mantelikrokantiksi (mantelirouhetta sokerilla höystettynä). Vaikka rouhetta ei ole paljon, se antaa yllättävänkin runsaasti makua, ja hyvää sellaista. Valitettavasti, kun nougat ja kuorruteosa on syöty, ei suklaisuudesta näy merkkiä ennen vohveliosan alkua. Tuutti onkin enemmänkin kaakaoinen vaniljatuutti kuin varsinainen suklaatuutti. Vaniljajäde on ihan hyvää, mietoa ja kermaista, mutta tylsäksi käy sen syöminen ilman lisukkeita. Olisi ollut edes joku suklaakastikesilmäke??

Mitä tulee vohveliin, siitä täytyy kyllä antaa erityisplussa. Näin paksusti suklaavuorattua ja siksi todella rapsakkaa vohvelia en ole tainnut ennen syödä. Kuorrute oikein näkyi paksuina raitoina vohvelin sisäpinnalla, ja sitä oli valunut useita senttejä vohvelin kärkeen. Vähän tasaisemmin olisi suklaisuutta tuuttiin voinut jakaa, joten kolmen pisteen perustuuttina tätä pidän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet