Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini puffet päärynä
Tuotteen Froneri pingviini puffet päärynä valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 24.10.2015
Tuttujen, pehmeiden ja tahmeiden puffet-keksien välissä tällä kertaa laktoositonta päärynäjäätelöä. Jäätelöön olisin toivonut enemmän makua, nyt kokonaisuus jää vaisuksi ja mieleen jälkeenpäin vain hampaisiin tarttunut keksitahma.

Jenni V 25.08.2014
Puffetteja löytyy yllättävän montaa makua, kai näistä sitten jotkut oikeasti tykkää... Nyt maistamassani variantissa on tutut miedot kaakaokeksikerrokset ja välissä päärynän makuista laktoositonta kermajäätelöä. Päärynäjäde ei ole koskaan kuulunut supersuosikkeihini, eikä kyseinen puffet millään tavalla muuttanut makumieltymystäni. Päärynäjäätelössä ei ole minusta mitään päärynään viittaavaa, esanssisuus hyökkää päälle kuin tiikeri ja pilaa vähäisetkin kaakaon tuulahdukset jäätelöstä. Näin enemmän pureskeltavana jäätelönä kuin nuoltavana tuo esanssisuus korostuu jotenkin vielä enemmän, kun kermaisesta rakenteestakaan ei pääse kunnolla nauttimaan. En tule ostamaan toiste, kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet