Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri classic maitosuklaa-lakritsi
Tuotteen Froneri classic maitosuklaa-lakritsi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Lakritsi & salmiakki, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 02.07.2016
Maitosuklainen jäätelöpuikko toffeisella tuoksulla. Ou jee, maitosuklaan alla lakukerros ja vaniljajätskiä. Nyt tiedän tuotteen. Eipä mahda mitään, mutta tämä makean maitosuklaan, suolaisen salmiakkilakun ja kermaisen vaniljajätskin yhdistelmä on vaan niin töydellinen! Vaikea sanoa, olisiko pikku lakuraidat jäätelössä parantaneet vielä kokemusta. Kuitenkin arvosanaksi viisi.

Katja Ke 02.07.2016
Kapea, reippaasti suklaakuorrutteinen puikko. Tuoksuu maitosuklaalle oikein tunnistettavasti. Kuorrute rasahtaa palkitsevasti suussa. Suklaan makupariksi avautuukin vahva salmiakki, joka etenkin jälkimaussa tuo mieleen salmiakkijauheen. Koostumus on suussasulava ja miellyttävä. Suklaa tuo salmiakkisen lakun makuun kermaisuutta, mutta itsessään kaakaoisuutta ei juuri erota. Jäätelömassa on hieman vetisen maitoinen, mutta makeudesta ja vaniljaisuudesta huolimatta sekin jää salmiakkilakun varjoon. Tälle lakumaakarille tämä on tasapainoinen ja samettinen kokonaisuus. Jatkoon!

Iikka 01.07.2016
Suklaiselle tuoksuva puikko. Paksun suklaakerroksen alta paljastuu tuju salmiakkikerros. Rouskuu kuin omana. Pinta on liian tuju ja makea. Onkohan enää voimia syödä itse jäätelöä? Pehmeä ja miedon vaniljainen jäätelö kuitenkin raikastaa hurjan kuoren maun jälkeen / välissä. Loppukokemus on hyvä alun shokin jälkeen. Puikon koko on sopiva.

Annamari 29.06.2016
Maitosuklaakuorrutteinen puikko, jonka kuori rapsahtaa ja halkeilee, minkä vuoksi tämä ei ole ainakaan mikään automatkajäätelö. Suklaakuorrute on sopivan paksuinen ja sen sisäpuoli on musta ja lakritsinen. Kuoren alla olevan jäätelö on valkoista, oletettavasti vaniljaa. Vaniljajäätelö on meidonmakuista ja aavistuksen vetistä. Suklaa ja lakritsi ovat tasapainossa keskenään. Sanoisinko, että yllättävän hyvää.

Jarkko 28.06.2016
Rapsahtavan maitosuklaakuoren alla on omana kerroksenaan lakukerros, jonka sisällä on vaniljajäätelöä, jonka seassa ei ole mitään. Vaniljajäätelö on niin perusmallia kuin voi olla, että se on jopa vastenmielistä ilman hieman liian ohutta kuorrutetta. Kuorrutteen yhdistelmälle voisin helposti antaa täydet viisi pojoa, mutta vaniljajäätelölle vain kakkosen. Vastoin pyöristyssääntöjä annan kokonaisuudelle kolmosen.

Kirsi I 21.06.2016
Kaksikerroksinen kuori, jossa maistuu pelkästään mustan alemman kerroksen salmikki. Vaniljajäätelössä olin näkevinäni mustia pilkkuja, mutta vaniljan maku jää vaisuksi. Maistuu jotenkin vain valkoiselle. Salmiakin makuinen kuori rouskuu hauskasti ja on mukavaa vaihtelua pelkälle maitosuklaalle. Pliisun makuisesta jäätelöstä miinusta.

Jenni V 01.04.2015
Kevään uutuuspuikko, jossa on vaniljakermajäätelön päällä ihan järkyttävä määrä kuorrutetta, eli 28% maitosuklaata päällimmäisenä ja sen alla vielä 18% lakukuorrutetta. Jännästi silti ei jotenkin tunnu, että kuorrutetta on paljon, lähinnä vaan että jäätelöä on vähän...

Nimi oli erittäin lupaava, mutta petyin valitettavasti makuun. Lakua ei varsinaisesti mausta hirveästi löydy, lakukuorrutteessa kun on mukana myös ammoniumkloridia. Miksi? Ja miksi sisällä on pelkkää vaniljajädeä, kun olisi voinut luoda loistavan makuparin vaikka jo markkinoilta poistuneen Aino-makuvariantin tavoin suklaajäätelöstä ja lakun makuisista krokanttiklustereista, ja lakukastikkeesta? Nyt tää on perusjäätelö pienellä laku-salmiakkitwistillä. Ideana hyvin, mutta toteutus on syvältä. Kyllä tämä nyt kuitenkin perusjäätelöstä menee, eli kolmonen kai sitten.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet