Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri Aino vadelman & suklaan taika
Tuotteen Froneri Aino vadelman & suklaan taika valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 01.04.2015
Aino gourmet-tuuttiuutuuksista toisena pääsi maistoon versio, jossa on vadelma- ja suklaakermajäätelöä, maitosuklaan makuista kastiketta 12%, vadelmanpaloja 1% ja suklaakuorrutteella vuorattu rapea vohveli (9%). Muovikannen alta paljastuu ensin vaaleanpunainen jäätelöruusuke, jossa on päällä reilut suklaakastikeraidat sekä kuivattua aitoa vadelmaa. Suklaakastike on aidon maitosuklaista, ja sen maku yhdistettynä aitoihin vadelmansiemeniin on hyvä, tätä Ainolta odotinkin. Vähän tosin häiritsevät nuo siemenet kun kaivautuvat hampaan väleihin... Mutta positiivinen on silti tuutin ensituntuma.

Sitten seuraa kerros vadelmajäätelöä noin pelkiltään, vattujäätelöä olen syönyt todella harvoin, eikä se nytkään ihan kivunnut suosikiksi asti. Tähän olisi tarvittu myöskin aitoa vadelmaa sekaan, nyt siinä on kermainen rakenne, mutta esanssinen maku. Vadelmajäätelön alta alkaa sitten suklaajäätelökerros, joka sekin olisi ollut todella pliisua perusjäätelöä, mutta maitosuklaakastikesilmäke pelasti makua paljon. Vohvelin sisällä kastiketta olikin runsain määrin, sinänsä positiivista, mutta kastiketta olisi voinut sijoitella tasaisemmin myös tuutin yläosaan...

Sinänsä positiivinen yllätys tuutin maku, mutta tasapainoisemminkin ja vielä aidomminkin olisi tuutin voinut toteuttaa. Jäätelökerroksetkin olisin sijoitellut mielummin vierekkäin kuin päällekkäin, jotta makupari olisi tullut paremmin esiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani