Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri Aino suklaan & vaniljan taika
Tuotteen Froneri Aino suklaan & vaniljan taika valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 01.04.2015
Viimeisenä maistoon uusista Aino-tuuteista pääsi vanilja- ja suklaakermajäätelöä sisältävä versio. Jäätelön lisäksi tuutissa on suklaakuorrutettu vohveli (9%), maitosuklaan makuista kastiketta (10%) ja maitosuklaapaloja (3%). Jäätelöruusukkeen päälimmäinen kerros on maitosuklaajäätelöä, jonka päällä on koristeena pieniä suklaapisaroita ja muutama kastikeraita. Maistan yhden pisaran erikseen ja se on varsin makeaa, saksalaistyyppistä ja siinä on teollinen maku. Onneksi hiput ovat pieniä, ja antavatkin lähinnä rouskuvaa rakennetta suutuntumaan. Sen sijaan maitosuklaakastike maistuu aidolle ja hyvälle maitosuklaalle, siitä plussaa.

Kun päällisen koristeet on syöty, seuraa pitkä matka suklaajäätelöä, johon ehdottomasti olisin kaivannut syvempää kaakaon makua ja vaikka suklaapaloja joukkoon. Nyt oli kyllä varsin tylsää syötävää. Vaniljajäätelökerros alkaa vähän ennen vohvelin yläreunaa. Sen maku on parempi kuin suklaajäätelön, se on aidon vaniljaista ja kermaista, ehkä vähäsen kuitenkin turhan makeaa. Suklaakastiketta on jonkun verran vaniljajäätelön joukossa, mutta ilman muuta sitä olisi voinut olla reilummin. Suklainen fiilis jäi vasta ihan vohvelin kärjestä, jonne suklaakuorrutetta oli kertynyt reilulla kädellä.

Suklaajäätelö oli kyllä niin luvattoman heikkoa, että tämä olisi käynyt ihan private label -perustuutista... En myöskään taaskaan ymmärrä, miksi eri jäätelöt on sijoitettu päällekkäisiin kerroksiin, kokonaisuuden kannalta tämä ei vain toimi. Kyllä tämä ihan perustuutilta maistui, kolmosen veroinen tavallaan, mutta en kyllä gourmet-tuuttina tätä pidä, en sinne päinkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset