Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini banaani-suklaatuutti
Tuotteen Froneri pingviini banaani-suklaatuutti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Iikka 02.07.2016
Hauskan näköinen tuutti. Maussa on mainiota karkkisuutta, joka voi olla banaanin tyyppistä makuainetta. Kiva syötävä, mutta alkuinnostus laantuu syödessä. Vohveli on lötkömäistä, mutten tiedä onko se hyvä vai huono asia. Hetkinen, oliko tässä suklaatakin?

Katja Ke 02.07.2016
Tuutti lupaa ulkonäöllään suklaisuutta ainakin itse jäätelön ja tumman kastikkeen muodossa. Tuoksua en erikseen viileästä tuutista erota. Kastike on siirappista, ja se dominoi ensilipaisua. Siirapin seasta erottuu palaneen sokerin miellyttäväkin maku, mutta melko äkkimakeaa tämä on. Mieto, ja hillitymmän makea suklaajäätelö ja vielä hieman tuntematon vaaleankeltainen jäätelö pääsevät maistumaan vasta kun siirappi on syöty pois tieltä. Koska sitruskaan ei tässä maistu epäilen suklaan makupariksi banaania, joskin hyvin mietoa sellaista. Jäätelö on maitoisan tuntuista, ja se saa kiitosta sokerin hillitystä käytöstä. Keskellä jäätelöä siirappi hyökkää taas. Yh. Vohveli on mukavan pehmeä ja sopii miedon makuisen jäätelön kaveriksi. Siirapista miinusta, muuten jees.

Hanna P 01.07.2016
Banskun ja suklaanväristä jätskituuttia. Ei juuri tuoksu. Maku mukavan makea banaanisuklaa ja kivasti suklaakastikettakin. Ihan mukavan mehevä raikkaankeväinen tuutti on, mutta loppujenlopuksi kuitenkin melko tavanomainen. Onneksi maut tunnistaa hyvin.

Kirsi I 29.06.2016
Keltaruskeaa jäätelöä, banaanijäätelö siis esanssista, oikeasta banaanista olisi harmaata väriltään. Tummaa suklaakastiketta kiehkuroina. Makeaa kastiketta, banaani maistuu hallitsevasti ja suklaajäätelö miedosti. Hyvää ja raikasta joka tapauksessa. Vohvelin hienoinen pehmeneminen ei haittaa. Tätä syö mielellään.

Jarkko 28.06.2016
Keltaista ja ruskeaa jädeä tuuttimuodossa. Tuoksuu toffelle. Ruskea suklaajäde maistuu aika vetiseltä. Jäätelössä näkyy ja tuntuu ruskeita nesteraitoja, mutta ne eivät maistu miltään. En ehkä tunnistaisi banaanin maksua, jos en olisi etukäteen tiennyt mitä tämä on. Vohveli on pehmeä ja lötkyinen, sitkeäkin, eli suklaaspreijjaus on jäänyt vaillinaiseksi. Tuskin tulee ostettua omalla rahalla tätä vetisen makuista kokonaisuutta, jossa kuviteltu banaani on vahvin maku.

Annamari 22.06.2016
Keltaista ja ruskeaa jäätelöä, seassa suklaakastiketta. Selkeä banaanin maku, toki melko esanssinen. Suklaa puolestaan ei maistu, paitsi ehkä inhan kastikkeen muodossa. Banaanin ja suklaan liitto kyllä periaatteessa toimii, vaikka itse en banaanin ystävä olekaan. Vohveli on pehmeä ja sitkeä, siitä en pidä vaan toivoisin rapeaa vohvelia. Kyllä tätä syö, mutta en tosiaan ostaisi itse.

Jenni V 18.04.2016
Selkeä kevään merkki, jäätelölaariin on tullut tuutin täydeltä uutuusjäätelöitä... Aurinkoinen ilma sai maistelemaan ensimmäisen uutuustuutin, jossa on banaani- ja suklaakermajäätelöä, suklaanmakuista kastiketta ja pehmeä vohveli. Jäätelö maistuu hyvälle, esanssinen banaani ja suklaa sopivat hyvin yhteen, ja jäätelön rakennekin on sopivan kermainen. Ehkä suklaajäätelö olisi saanut olla pikkuisen tummempaa, banaaniesanssi ajaa vähän sen maun yli. Lisäksi suklaakastike tuntuu vähän mitäänsanomattomalta, sitä ei maussa juuri huomaa, eikä silmämääräisestikään sitä ole kovin paljoa. Pehmeä vohveli hirvitti jo ennalta, mutta onnekseni sen koostumus ei ollut niin "lötkö" kuin olin odottanut, itse asiassa vohvelin kärki tuntui jopa vähän rapsakalta. Ihan hyvää peruskamaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet