Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini sitruuna-lakusydän
Tuotteen Froneri pingviini sitruuna-lakusydän valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Lakritsi & salmiakki.
 

Jenni V 18.04.2016
Isoihin pingviinituutteihin on tullut täksi kevääksi sitruunanmakuista kermajäätelöä sisältävä uutuus, jossa on lisäksi lakritsinmakuista kastiketta, lakusydän ja lakurakeita, sekä rapea kaakaokuorrutteella vuorattu vohveli. Eli tämä on sama kuin lakusydän-tuutti, nyt vain jäätelöön on lisätty sitruuna-aromia.

Lakusydän-jäätelön ongelmat toistuvat uutuusversiossakin, eli makukokemus on parhaimmillaan päälikerroksessa, jonka jälkeen lakun makua on hyvin vähän lukuun ottamatta lakusydäntä joka irtoaa isoksi äklöksi (teollisen lakukuorrutteen makuiseksi) pureskeltavaksi palluraksi, jonka jälkeen lakusta ei ole vohveliosassa enää tietoakaan. Kastiketta ei tuutti sisällä, vaan juuri tuota kovaa mustafa-kuorrutteen tuntuista kovempaa massaa pikemminkin... Vohveli on mukavan rapsakkaa, mutta tuntuu jotenkin mauttomalta, samoin kaakaokuorrute.

Entäs sitten sitruuna-aromin lisäarvo? No, oli sitä kieltämättä jonkun verran, koska vaniljajäätelöön verrattuna siinä on edes vähän ideaa. Tavallaan tuutti maistui paljolti keltaiselle englanninlakulle, jossa on suhteessa enemmän sitä keltaista karkkimassaa kuin itse lakua. Raikkaan sitruunan ystävän ei tätä tuuttia kannata ostaa, sen verran makeaa oli myös sitruunajäätelö ja sitruunaisuus oli aika esanssista.

Entä sitten pisteet? Kaukana täydellisestä, mutta vähän enemmän yritystä kuin lakusydämessä... Juuri ja juuri kolmoseen arvosana kiipii.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet