Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri classic valkosuklaa-mangopassion
Tuotteen Froneri classic valkosuklaa-mangopassion valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jarkko 18.04.2016
Valkosuklaankaltaisen kuorrutteen alta löytyy koostumukseltaan sorbettimainen, raikas keltainen kerros, josta löytyy ainakin passionin raikas maku. Raikkautta riittää näinkin vähäisestä määrästä yllättävän mukavasti, koska valkosuklaakuorrute ei maistu oikein miltään, kuten ei tietenkään myöskään vaniljajäätelö. Tämä on jäätelönä sellainen, että se varmaan virkistää kuumana kesäpäivänä, mutta sen toki tekee lähes mikä tahansa muukin kylmä juttu. Saatanpa ostaa toistekin, mutta suattaapihan tuo olla, etten ostannakkaan... Syötyäni nyt koko jäätelön ja todettuani suuhun jäävän ylimakean valkosuklaakuorrutteen imelyyden, en ehkä kuitenkaan osta tätä jatkossa, mutta en laske pistemäärää kuitenkaan.

Jenni V 08.04.2016
Classic-sarjan jädeuutuuksissa on kaksikerroksinen kuorrute, ja kuorrutetta on yhteensä lähes puolet jäätelöstä! Onneksi sisempi kuorrute on soleromainen mehujää, jonka päällä on sitten paksumpi valkosuklaa, ei ei tämä niin tuju ollutkaan kuin prosentit osoittivat.

Pitkälle puikosta tulee tosiaan mieleen solero. Mielestäni tämä ei kuitenkaan toimi niin hyvin, koska suklaata haluaisi pureskella ja mehujäätä taas imeskellä. Mehujääkerros pureskeltuna tuntuu liian vetiseltä ja hileiseltä, ehkä sekin toimii paremmin sitten hellekelillä... Itse mehujään maussa ei ole vikaa, siinä on runsaasti aitoa mangoa ja passionia, ja sen lievästi hapan maku tasoittuu oikein hyvin valkosuklaan makeudella. Sisällä oleva vaniljajäätelö oli vähän tylsää ja jää kuorrutteiden varjoon. Olisinkin mielummin tuottanut mango-valkosuklaamakuyhdistelmän kastikeraitajäätelöllä kuin mehujääkerroksella. Tai sitten mangomelonijäätelöä täytteeksi, se on ihan parasta irtojädekiskalla! Kolmonen tälle classic-versiolle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet