Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri classic maitosuklaa-vadelma
Tuotteen Froneri classic maitosuklaa-vadelma valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 16.06.2016
Toinen kevään classic-uutuuksista on maitosuklaakuorrutteinen (30%) ja sen alla on mehujäämäinen aitoa vadelmaa sisältävä kuorrute (15%). Ja alla on sitten vaniljajäätelöä. Olen aina tykännyt classic-jäätelöiden maitosuklaasta, siitä tulee Fasun sininen mieleen. Vadelman maustakin sinänsä tykkäsin, sitä oli sopivasti suklaaseen verrattuna ja maut mätsäsivät, mutta sen sijaan en tykännyt vadelmakuorrutteen liian hileisestä rakenteesta. Mieluummin olisin sijoittanut vadelman kastikkeeksi jäätelön joukkoon. Mutta kyllä tämä ihan kelpo syötävää oli tälläisenäkin, kolmonen.

Jarkko 18.04.2016
Pari mielenkiintoiselta vaikuttavaa jäätelöuutuutta Nestlén classic-sarjasta tarttui mukaan marketista. Ennakkoon arvioisin, että tämän jäätelön hyvyyden ratkaisee vadelman muoto, määrä ja sijoittelu. Alanpas syömään, hetki vaan...

Ensimmäinen huomio: Onko classicit kutistunu? Toinen huomio: Vadelma löytyy jonkinlaisena hillona ohuena kerroksena välittömästi maitosuklaakuoren alta. Muualta vadelmaa ei valitettavasti löydy. Hillon maku jää varsin (eli ihan liian) mitättömäksi suhteessä suklaaseen ja vetisen oloiseen (?) jäätelöön. Onkohan tämä jäätelö käynyt sulana matkalla lähijättimarkettiin... Ei jää siis jälkipolville kerrottavaa tästä jäätelöstä. Ihan hyväähän tämä toki on, mutta se ei johdu vadelmasta vaan esim siitä, että huonompikin jäätelö on yleensä minun suussa hyvää, onhan se kuitenkin jäätelöä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet