Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne jäätelöpuikko
Tuotteen Fazer Marianne jäätelöpuikko valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Hanna P 02.07.2016
Mintuntuoksuinen valkoinen puikko. Sisällä suklaajäätelö. Vaikka minttu ei olekaan lemppariani, niin tää on kivan makea ja raikas. Mariannenmakuinenkin on. Jätskin sisässä kastikerantuja, mut niistä ei saa mitään irti. Mutta keskellä kovempi kohta kastiketta yllättää mukavasti. Vaikka päällys on ohut, se riittää, sillä maku on vahva. Hyvä pari jätskin kanssa. Makeus ja raikkaus niin täydellisessä balanssissa et täydet pisteet!

Katja Ke 02.07.2016
Erikoinen vitivalkoinen kuori antaa heti talvisen fiiliksen. Kuorrute myös tuoksuu ainakin parinkymmenen sentin päähän vahvan piparminttuiselle. Joulufiba vain vahvistuu. Kuori on oikein sulavaista, ja siinä on hippumaisia kohoumia. Maku on kuin suoraan polkkatangoista. Tykkään! Alta paljastuu hieman karun näköisesti suklaajäätelöä. Se on jotenkin epäesteettisen "likaisen" väristä verrattuna säihkyvään kuoreen. Sen maku on kuitenkin yllättävän onnistuneen kaakaoinen. Tämähän ei ole edes äkkimakeaa! Jihuu! Harmikseni huomaan, että pinnan hiput ovat pliisuja sokerikiteitä. Ikävistä ja halpamaisista sokerikiteistä yksi miinuspiste. Komeat 4 p. tämä kuitenkin saa.

Iikka 01.07.2016
Jännä kuori tuoksuu mintulle. Maussa mintun huomaa vielä paremmin. Tulee mieleen piparminttuiset uskovaisten pastillit. Kuori ja sisus "comboaa" tekemällä ehkä raskaasta suklaajäätelöstä mintun kevyttä ja raikasta.

Annamari 29.06.2016
Kaunis valkoinen kuorrute puikossa. Se ei kuitenkaan ehkä ole valkosuklaata, ainakaan värin perusteella eikä kyllä maunkaan. Maku on selkeän piparminttuinen ja maistuu ihan Marianne-karkille. Sisällä on maitosuklaista jäätelö ja suklaakastiketta ja vieläpä suklaasydän. Minttuisuus ei häviä suklaan alle vaikka sitä ei jäätelössä olekaan vaan se säilyy mukana. Tulee mieleen myös Pätkis. Suklaakin kuitenkin maistuu ja tähän suklaajäätelö sopii, vaikka se ei yleensä ole suosikkini jäätelömauissa. Tässä todellakin on onnistuttu tuomaan karkki jäätelöksi! Hellyn vitoseen.

Jarkko 28.06.2016
Liian valkoisen värinen kuori tuoksuu mintulta. Ohuessa kuoressa on mintturakeita ja Mariannehan tästä väistämättä tulee mieleen. Minttuisuus ei mene överiksi ja kun mukaan ottaa sisustaa, eli suklaajädeä, minttuisuus lähes jopa häviää. Jäätelössä näyttäisi olevan jonkinlainen Kingiksestä tuttu suklaa-/nougatsydän joka ihan vähän lisää jäätelön suklaisuutta. Aika peruskamaa kuitenkin.

Kirsi I 21.06.2016
Kaunis valkoinen kuorrute, jossa tuoksu jo paljastaa paljon - Marianne-karkkihan tässä on jäätelöpuikkona. Suklaajäätelösisus on suklainen ja melko täyteläisen suklainen. Piparminttu kuorrutteessa on rapeina sattumina ja jäätelön seassa vaikuttaa olevan vielä tiiviimpää minttusuklaata. Kaikki erikseen maistuvat ihan ok:lle, mutta kokonaisuutena en sittenkään pidä.

Jenni V 25.05.2016
Marianne-tuoteperheessä on kokeiltu jo varsin monenmoista tuotetta: lakua, snacks-suklaapaloja, suklaapatukoita ja -levyä, rakeita, keksiä, tuuttia ja nyt ollaan sitten tänä keväänä päästy jäätelöpuikkoon asti. Jäätelöpuikko on sellainen mini-classicin näköinen, kuorrutettu valkoisella kuorrutteella (joka ei ole valkosuklaata vaan piparmintun makuista sisältäen krokanttirakeita), ja sisällä on suklaakermajäätelöä ja runsaasti suklaanmakuista kastiketta raitoina. Kivan freesi idea laittaa puikko alkuperäisen Mariannen muotoon eli minttu päälle ja suklaa alle, ja tykkään että nyt suklaan makua oli erityisesti kastikkeen ansiosta tarpeeksi antamaan mintun maulle sopivaa vastapainoa. Puikko oli samalla raikas mutta yhtä lailla kivan kaakaoinen ja täyteläinen, eikä krokanttien makeuskaan häirinnyt, rouskuttelu oli ihan mukavaa. Hyvin toteutetusta variantista ehdottomasti nelonen, vaikkei minttujäätelö edelleenkään ole suosikkiani.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet