Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri Aino mansikan & vaniljan taika
Tuotteen Froneri Aino mansikan & vaniljan taika valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 25.05.2016
Aino-tuutteihin on tullut tänä keväänä uusi mansikka- ja vaniljakermajäätelöä sisältävä variantti. Näiden lisäksi tuutissa on maitosuklaan makuista kastiketta 12%, mansikanpaloja ja suklaakuorrutteella vuorattu rapea vohveli.

Viissiin Nestlé luulee että gourmet-tuutti syntyy tuplaamalla vohvelin makeuden ja jäätelön sisältämän kerman, väriaineen ja aromeiden määrän ja länttäämällä päälle läpinäkyvän muovikannen. Mutta ei se vaan toimi niin... Todella pinkin mansikkajäätelön päällä on runsaasti suklaakastiketta, mutta se ei oikeastaan maistu lähes lainkaan koska päällä on niin voimakkaanmakuista (ja minusta jopa pahaa) pakastekuivattua mansikkaa. Sitten kun mansikkapalat loppuvat, loppuu myös kastike, ja seuraa pitkä matka tätä tunkkaisen makuista, aidosta mansikasta kaukana olevaa mansikkajäätelöä. Vähän ennen vohvelin yläreunaa alkaa sitten vaniljajäätelö, joka kyllä sisältää aitoa vaniljaa, mutta sitä on mielestäni aivan ylettömästi liikaa. Näin tunkkaista jäätelökokonaisuutta en ole pitkään aikaan syönytkään... Alan samalla rouskuttaa vohvelia, mutta se on esimerkillisestä rapeudestaan huolimatta todella ylimakeaa, eikä raikasta yhtään kokonaisuutta. Kaiken lisäksi suklaakastike löytyy uudestaan noin vohvelin puolivälistä alaspäin, ja kastike täyttääkin sitten todella pitkän matkan vohvelin kärjestä, jättäen rasvaisen ja edelleen hyvin tunkkaisen jälkimaun jälkeensä. Todella heikko esitys, kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet