Leader Vegeway Leader Vegeway

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini hurmaava suklaa laktoositon
Tuotteen Froneri pingviini hurmaava suklaa laktoositon valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat.
 

Jenni V 25.05.2016
Hurmaavasta suklaasta on tullut tänä keväänä laktoositon, onkohan sillä vaikutusta makuun? Edelleen tuotteessa on saman verran eli 14% suklaan makuista kastiketta, ja 2% mantelikrokanttia. Jotenkin muistelen että edellisen koko olis ollut 100g, nyt on 87g? Hinta tietysti on korkeampi muutenkin, kun on laktoositonta. Kivaa katekikkailua, sanon minä.

No, kuten varmaan odotettavissakin oli, ei tässä nyt hirveästi makueroa perusversioon ollut, kai... Perusversiolle nimittäin olin antanut kolmosen, mutta nyt tekee mieli antaa vaan kakkonen... Jotenkin pikarin jäätelöä on vaikea saada sulamaan vaikka miten kämmenillä lämmittäisi, ja silloin jäätelö ei tunnu kermaisen herkulliselta, vaan varsin mauttomaksi jää sekä kastike- että jäätelöpuoli. Myös päällä oleva krokantti on mielestäni ollut ennen maukkaampaa, nyt se oli lähinnä ihan perus-mantelirouhetta pienellä makeutuksella. Ainoastaan ihan pohjalla jäätelö oli pikkuisen enemmän sulanut ja kastiketta oli suhteessa enemmän, se oli parempaa muttei vieläkään mielestäni niin herkullista kuin aikaisemmin. Tuomitsen tämän uuden tuotteen siis vain kakkosen arvoiseksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet