Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri classic tummasuklaa - suolainen kinuski
Tuotteen Froneri classic tummasuklaa - suolainen kinuski valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat.
 

Annamari 15.01.2019
Tumman suklaakuoren seassa on rouskeita, mikä tekee kuoresta ihan hyvän, vaikka maku on tummaksi suklaaksi liian makea. Jäätelö on vähän vetistä. En erota suolaisuutta. Ei mitenkään säväyttävä. 2,5 eli 3p.


Jenni V 07.03.2017
Laktoositon uutuuspuikko, jossa on vaniljakermajäätelön seassa suolaista paksua toffeekastiketta 13% ja päällä tummaa suklaakuorrutetta 39%, joukossaan sokerista mantelikrokanttia (3,6%). Kaipa tässä on nyt yritetty ratsastaa tummasuklaahypellä ja "trendikkäällä" yhdistämisellä suolaiseen... Mutta kun vähän kaikki ontuu. Ensinnäkin "tumma" suklaa on ehkä juuri ja juuri semitummaa, eli varsin makeaa ja vähäkaakaoista. Viimeisetkin kitkeryydenrippeet on päätetty karistaa runsaalla hampaalla rohisevalla mantelikrokantilla, joka tosiaan lähinnä maistuu sokerille. Jäätelö on perus-ok, ja joukossa on ihan kivasti tuota toffeekastiketta, suolakin maistuu, mutta kun se ei istu tuohon heikkoon kuorrutteeseen ollenkaan... Kastike on aika lailla saman makuista kuin dumle-puikossa, eli ihan hyvää. Kokonaisuutena jäädään kakkoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset