Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri classic tummasuklaa-karpalo
Tuotteen Froneri classic tummasuklaa-karpalo valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 15.01.2019
Itse jäätelö on ihanaa, siinä on sopivasti kirpeyttä ja karpalon makua. Mutta kuori, joka on liian makeaa tummaa suklaata, pilaa hyvän kokemuksen. Annan silti keskiverron 3p.

Jenni V 21.03.2017
Laktoositonta kremajäätelöä karpalokastikeraidoin (13%) ja reilulla tummasuklaakuorrutteella (40%). Reiluus viittaa nyt varmaan kuorrutteen määrään, sillä mun mielestä ei ole reilua että kuorrutetta kutsutaan tummaksi suklaaksi; näin makeaa semitummaa suklaata kun harvoin saa. Odotin jäätelöltä vähän karvastakin kirpeyttä, mutta tämä oli kokonaisuutena erittäin makea jäätelö. Kuorrute oli mielestäni jopa rohisevan sokerinen. Plussaa siitä että aitoa karpaloa oli kastikkeessa 5,3%, mutta uusintaostoon tämä ei millään tule pääsemään. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset