Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini proteiini pähkinä-suklaa
Tuotteen Froneri pingviini proteiini pähkinä-suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jenni V 12.03.2019
Annospikari suklaajäätelöä joka on rikastettu proteiinilla, ja päällä on hasselpähkinärouhetta 3% ja lisäksi suklaakastiketta 15%. Mikään superprodetuote ei terveellisyyden nimissä ole kyseessä, sillä rasvaa ja sokeria on melko paljon 100g pikarissa. Suklaisuuskin ei ole aivan aitoa, sillä kaakaomassaa ei tuotteesta löydy.

Maku muistuttaa huimasti hurmaava suklaa -pikaria, ja päädynkin vertailemaan näitä kahta tuotetta myös ravintoarvojen perusteella. Eroa on varsin vähän... Hurmaavassa on 3g enemmän rasvaa, 2g vähemmän sokeria ja vajaa 4g vähemmän proteiinia per 100g. Onneksi hintaeroa ei tuotteilla juuri ole, niin ei tule taas sellaista hölmön kuluttajan tunnetta...

Anyway, vertailusta viis, tuote on hyvän makuinen. Olen aina tykännyt kastikkeesta joka on hurmaavassa pikarissa, ja tässä se tuntuu olevan samaa settiä. Pähkinärouhe kruunaa hyvän maun, ja tässä laakeammassa purkissa saa myös helpommin poimittua lusikkaan sekä jäätelöä, pähkinää että kastiketta. Lisäksi minusta hurmaavan pikarin jäätelö muuttui liian mauttomaksi laktoosittomuuden myötä, tässä maku on mielestäni nyt enemmän sitä vanhaa hurmaavaa. Suklaata tai ei, proteiinia vähän tai paljon, äänestän nyt maun puolesta ja tuote saa minulta nelosen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset