Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini suklaakeksi
Tuotteen Froneri pingviini suklaakeksi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jenni V 13.03.2019
Isojen keksituuttien sarjaan on tullut tänä keväänä täyssuklainen versio - tai siis suklaalta maistuva, koska kaakaomassaa ei (harmittavasti) ole. Mukavan rakenteista mutta mietoa suklaakermajäätelöä piisaa riittämiin, ja sen joukossa on kivasti koko matkalta rapsakkaa keksimurua. Yllätyin siitä ettei keksimuru ole kaakaokeksiä - toisaalta kyllä tämäkin versio tähän sopi. Päällä on kaakaokuorrutetta ja muutama pehmeämpi suklaakeksihippu, ja iso vohveli on tummanruskea ja vuorattu samaisella kuorrutteella.

Kommentit ovat aika lailla saman tyyliset kuin muistakin sarjan tuuteista - syötävää piisaa vähän liiaksikin ja idea ei ihan kanna kokoa. Tylsyys iskee eittämättä jossain vaiheessa, ja mukasuklainen kuorrute alkaa näissä tuuteissa pikkuhiljaa tympiä. Mutta mikäpä siinä, kyllä tämän nyt helposti söi, mutta ei ole kyllä mikään ykkösvalinta jädelaarista. Kolmosen alarajoille.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset